SPÖKSKRIVARENS

OLIKA SKRIVTJÄNSTER

150-250 SIDOR

SPÖKSKRIVA BOK

Det finns många typer av böcker du kan skriva tillsammans med spökskrivaren. Kanske har du en självbiografi du vill dela med dig av? Eller en kriminalroman i ditt huvud? Det går också att blanda genre och göra en faktabok med autentiska berättelser.

Det du behöver, förutom själva storyn, är:

  • Tid att berätta din story för spökskrivaren
  • Ekonomiska medel att finansiera bokprojektet när boken är färdigskriven

Prisexempel

350 kr/sida + 5500 kr i startkostnad, exklusive moms. (Priset per sida varierar beroende på hur klar du är i tanken gällande storyn, om jag behöver ge konsultation och bidra på fler sätt än att bara skriva så blir det naturligtvis dyrare.) 

Betalning sker via faktura (startkostnaden betalas innan skrivprocessen påbörjas och resterande faktureras månadsvis). Jag åtar mig inte uppdrag baserad på framtida royalty.

SKRIVTJÄNST

SPÖKSKRIVA ANSÖKAN/ÖVERKLAGAN

Behöver du hjälp att skriva en överklagan gällande försäkringskassans beslut? Detta är något jag arbetat med i många år och antingen kan jag företräda dig som juridiskt ombud eller spökskriva din överklagan.

Att skriva en ansökan om stipendier eller bidrag till rekreation/hjälpmedel är lättare sagt än gjort. Även detta har jag lång erfarenhet av vilket är en fördel för dig. Jag intervjuar dig och skriver ansökan åt dig. Sedan skickar du in den till lämpliga givare.

Prisexempel

  • Överklagan försäkringskassan 450 kr/timme exklusive moms. Tidsåtgång beror på hur komplext ditt ärende är.
  • Ansökan stipendier/fondmedel 450 kr/timme (brukar ta ca 3,5  timmar allt som allt).

Betalning sker via faktura varav hälften betalas i förskott. Resterande kostnad faktureras efter att arbetet är slutfört.